خورش قیمه نثار غذای سنتی قزوین

يکشنبه 22 تير 1399
0:25
رضا کاشکی

خورش قیمه نثار، یک غذای سنتی، مجلسی و برخلاف قیمه، یک پلو مخلوط است که با گوشت، برنج، خلال بادام ، پسته و نیزپیازداغ درست می شود و می توان گفت تقریبا شبیه غذاهای پلویی مثل آجیل پلو و رشته پلو است. مواد قیمه نثار را میتوانید به صورت تزئینی بر روی برنج بریزید و برنجتان را با آن دیزاین کنید.این غذا بر خلاف اسمش لپه ندارد.


قیمه نثار مخصوص شهرقزوین است و برای تهیه این غذا از ادویه مخصوص قیمه نثار قزوینی، استفاده می شود.

می توانید علاوه بر خلال بادام، خلال پسته و زرشک، از خلال پوست پرتقال برای داشتن عطر و طعم متفاوت در قیمه نثار استفاده کنید.

برای اینکه عطر قیمه نثار را چندین برابر کنید می توانید به مخلوط خلال های بادام و پسته آن مقداری گلاب اضافه کنید.

در هنگام پخت گوشت به آن نمک اضافه نکنید، چون باعث دیرپز شدن گوشت می شود.

اگر در قیمه نثار از برش های کوچک گوشت استفاده کرده اید، دیگر نیازی نیست که آن ها را ریش ریش کنید.

[ بازدید : 125 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دنیای مزه ها است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]